niedziela, 20 październik 2013 10:11

NADZWYCZAJNE WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW SWP 10 XI 2013!

Napisane przez

Zarząd SWP na posiedzeniu w dniu 16.10.2013 r. podjął m.in. dwie niezwykle istotne dla dalszej działalności SWP uchwały. Pierwsza dotyczy odwołania z funkcji Skarbnika SWP Bogdana Kasperka. Druga zwołania na na dzień 10 listopada br. Nadzwyczajnego Walnego Zebrania Członków SWP. Zgodnie ze Statutem procedurę powiadamiającą wraz z programem zebrania przeprowadzić ma Prezes SWP Marek Nowiński.

Powody zwołania NWZCZ omówione zostaną podczas zebrania ogólnego Członków SWP, planowanego na dzień 26 października (sobota) w Boguchwale. Wszystkich, którym leży na sercu dobro SWP prosimy o udział w zebraniu. Dokładny termin zebrania, jak i tematyka szkolenia dla Członków SWP planowanego w tym dniu, bezpośrednio po zebraniu ogólnym, podana zostanie do wiadomości w najbliższym czasie.

Informujemy, że protokoły ze wszystkich dotychczasowych zebrań Zarządu dostępne są, po zalogowaniu się, na naszej stronie pod adresem http://www.winiarzepodkarpacia.pl/dokumenty

Ewentualne problemy z logowaniem się prosimy kierować na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Czytany 2220 razy Ostatnio zmieniany niedziela, 20 październik 2013 10:18